Svečani prijem i večera povodom 5 godina od osnivanja CCEE – 07.04.2015. restoran „Dvor“, Podgorica

Fotografija br.2 HOME 2

Prvi jubilej – svečani prijem i večera, povodom pet godina postojanja Crnogorskog centra energetske efikasnosti (CCEE), organizovan od strane rukovodstva, održan je u tradicionalnom ambijentu restorana “Dvor” u Podgorici, 07.04.2015. godine  u 19h.

Prijemu su, pored članova CCEE, prisustvovali brojni gosti, predstavnici institucija i organizacija koje su bile prisutne kao osnivači, sponzori i partneri, tokom pet godina djelovanja ovog strukovnog udruženja. Ispred predstavnika GIZ-a, kao organizatora prve obuke za energetske auditore i kasnije sponzora pri osnivanju CCEE, svojim prisustvom je uveličao ovaj jubilej, g-din Goran Tuponja, bivši koordinator u savjetničkoj službi za energetsku efikasnost u projektu “Energetska efikasnost u Crnoj Gori”, zatim sadašnji predstavnici GIZ – Otvorenog regionalnog fonda za Jugoistočnu Evropu za energetsku efikasnost (GIZ-ORF EE) g-đa Jasna Sekulović, Project Manager, g-đa Diana Šoljan – Tuponja, inženjer u projektu. Prisustvovali su predstavnici Ministarstva ekonomije – Direktorata energetske efikasnosti, g-đa Dragica Sekulić, Generalni direktor za energetsku efikasnost, g-din Božidar Pavlović, Savjetnik u Direktoratu, zatim predstavnici UNDP – g-đa Dragana Čenić i g-đa Jelena Janjušević, menadžerke Centra za održivi razvoj (UNDP), predstavnik KfW g-đa Milica Knežević, lokalni projekt-koordinator u oblasti energetike, kao i prvi direktor CCEE g- din Dražen Karadaglić.

Uvaženim gostima i svojim kolegama obratila se mr Nada Vemić-Vučković, Izvršna direktorka CCEE. Osvrnuvši se kratko na razvojni put ovog udruženja, i uz zahvalnost gostima, koji su se odazvali u velikom broju i svojim prisustvom uveličali ovaj jubilej, direktorka je zaželjela da nastave uspješnu saradnju i provedu prijatno veče.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.