GIZ – Trening M&V – Monitoring i verifikacija sprovođenja mjera energetske efikasnosti u zgradarstvu

20131030_091301Četvorodnevni trening M&V tj. Monitoring i verifikacija sprovođenja mjera energetske efikasnosti u zgradarstvu je održan u periodu od 30.10. do 02.11.2013. godine u Podgorici a u organizaciji GIZ – Open Regional Fund for South East Europe – Energy Efficiency i CCEE.

 

 

 

Trening su vodili Prof. dr Dušan Gvozdenac i mr Miroslav Kljajić sa Fakulteta tehničkih nauka – Departman za energetiku i procesnu tehniku Univerziteta u Novom Sadu.

 

Jedanaest auditora je prošlo ovaj trening koji je namijenjen inženjerima koji su ranije prošli obuku za energetske preglede objekata.

 

U okviru treninga učesnici su pored teorijskog upoznavanja sa problemima M&V imali priliku da obiđu objekat Srednje stručne škole ”Ivan Uskoković” u Podgorici i da kroz pitanja i diskusiju uzmu aktivno učešće.

 

Na kraju, ispred CCEE Izvršna direktorica Zorica Tomanović, dipl.ing.arh. je zahvalila profesorima i učesnicima na uspješno završenom treningu a ispred organizatora, Project Manager Jasna Sekulović, je učesnicima uručila sertifikate.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.