SAJAM ENERGETIKE – Budva 2013

sajam-budva-cceeNa Sajmu energetike, građevinarstva i biznisa, održanom u Budvi od 25. do 29.09.2013. god. Crnogorski centar energetske efikasnosti je 27.09.2013. god. održao  jednočasovnu prezentaciju.

Prezentaciji su prisustvovali učenici i profesori Srednje elektrotehničke škole „Vaso Aligrudić”, Srednje građevinsko-geodetske škole „Ing. Marko Radević” iz Podgorice, studenti Arhitektonskog fakulteta iz Podgorice i mnogi drugi.

 

 

U okviru predstavljanja CCEE, Rajko Radusinović, dipl.ing.elek. je govorio o dosadašnjem radu i planovima organizacije sa posebnim obraćanjem učenicima i studentima o načinu na koji mogu, mijenjanjem loših navika, svakodnevno uticati na smanjenje potrošnje električne energije.

 

Studiju „Solarna energija u sektoru turizma u Crnoj Gori”, u okviru projekta SolTherm, predstavio je Novo Govedarica, dipl.ing.maš.

 

U dijelu predstavljanja projekta „Energetski pregledi škola u Crnoj Gori”, kao dio programa poboljšanja energetske efikasnosti u javnim objektima u Crnoj Gori (Ministarstvo ekonomije Crne Gore i Fichtner GmbH & Co. KG), Žarko Despotović, dipl.ing.maš. je iznio vrlo interesantne podatke o sprovedenim mjerama i uštedi energije i energenata.

 

Medijator programa je bila mr Zorica Tomanović, dipl.ing.arh. i Izvršna direktorica CCEE, koja je, na kraju planirane prezentacije, izrazila zahvalnost posjetiocima na ukazanom interesovanju za aktuelnu problematiku i zadovoljstvo uspostavljanja trajne saradnje sa rukovodstvom Jadranskog sajma u Budvi.

 

sajam-budva-ccee2

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.